Sorli Discau | Dóna'ns la teva opinió | Mapa Web | Contacte | Cat | Es
A Sorli Discau creiem que sempre et mereixes el millor. Si alguna vegada notes que no és així i que podem millorar en algun aspecte el nostre servei, no dubtis a comunicar-nos-ho.
Pots fer-ho emplenant aquest qüestionari o a través del Servei d'Atenció al Client, on escoltem totes les teves propostes, et donem sol·lucions i traslladem els teus comentaris a la Direcció General.
 
Si tens la SuperMaduixa només cal que omplis el teu número de targeta
Nº client SuperMaduixa: 
Si no tens la SuperMaduixa omple aquestes dades:
Nom:   Cognoms:  
Adreça:  
Codi Postal:   Població:  
Província:  
Telèfon:   Mòbil:  
Correu electrònic:  
Supermercat on fas les teves compres:   
Escriu el teu suggeriment en aquest quadre:


A efectes de l'establert en la llei orgànica 15/99, l'interessat accepta de manera inequívoca que les dades de caràcter personal facilitades siguin tractades per l'entitat, sense que elles siguin incloses en cap fitxer, amb la finalitat de disposar de la informació necessària per a saber el grau de satisfacció dels nostres clients i les possibles millores que es poguessin aplicar. El responsable serà Superfícies de Alimentación S.A., amb domicili Carretera de Montmeló 108-120 08403 – Granollers (Barcelona), on podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament dels mateixos sol·licitant-lo per escrit al domicili indicat o mitjançant correu electrònic a l'adreça sac@sorlidiscau.es

Qüestionari de qualitat

© 2006 Sorli Discau | Avís Legal