Sorli Discau | Dóna'ns la teva opinió | Mapa Web | Contacte | Cat | Es
Franquícies
Les cinc raons per ésser franquiciat de Sorli Discau
El millor servei
Mercès a la forta inversió realitzada a la nostra nova plataforma logística de Granollers-Montmeló et garantim que cada dia t'arribarà el camió de repartiment amb tots els productes que et cal tenir, tant d'alimentació seca com de producte fresc.
Sorli Discau
Sorli Discau
Assortiment
Sabem que al client li agrada tenir la llibertat d'escollir lliurement. No volem que vagi a cercar a altres supermercats. Per això, li oferim un assortiment molt ampli en productes i marques. Més de 8.500 referències !
Seriositat
Per a nosaltres un franquiciat és un soci. La nostra relació amb tots els socis està fonamentada amb la transparència, el diàleg i la comunicació permanent.
Sorli Discau
Sorli Discau
La targeta SuperMaduixa
A SORLI DISCAU sempre hem tingut molt present que el client és la base del negoci. Ara hem llençat una targeta client, la SUPERMADUIXA, que a més de retornar-li al client l'1% del total de les seves compres, li dóna avantatges, descomptes especials, regals i sorpreses en el moment d'arribar a la caixa.

I tot això, sense cap cost per al nostre franquiciat!

Està comprovat. La SuperMaduixa t'ajudarà a fidelitzar als teus clients i a augmentar les teves vendes.
Et facilitem la tasca
No has de preocupar-te ni perdre el temps fent la comanda de cada dia. El programa de comanda automàtica que hem fet ens assegura tenir sempre en el súper la quantitat de producte que és necessària depenent de les vendes que realitzes.
Sorli Discau
Junts per guanyar més i millor !

Contacta amb nosaltes. Fes clic aquí
© 2006 Sorli Discau | Avís Legal